Един хубав ябълков пай...

току що излязъл от фурната!
Не е труден за изпълнение! И не са необходими някакви специални продукти... А вкусът е уникален. Още повече - защото е изработен от вас с добавена най-ценната подправка - любов! :) Успех!

Продукти:
з яйца
1, 1/2 чаена чаша захар
2 супени лъжици вода
2 чаши брашно
1 бакпулвер
есенция
5 ябълки на парчета
орехи
краве масло

Начин на приготовление:
Тавичката се намазва обилно с краве масло. Наръсва се с нарязаните орехи. Яйцата и захарта се разбиват с миксер, прибавят се 2 супени лъжици вода, брашното, бакпулвера, есенцията и нарязаните на малки кубчета ябълки. Обърква се добре и се изсипва върху орехите. Пече се на 200 градуса. След като е готов пая, веднага се изважда от тавата и се обръща. Поръсва се с пудра захар.

Коментари